Tesisimizde
3 büyük olmazsa olmaz;
Son aşamasında Maret kalitesi sofralardaki yerini almak üzere paketleniyor, depolanıyor ve dağıtıma hazırlanıyor.
Hijyen: Mükemmel hijyen için mikrobiyolojik kirlenmelere karşı, hat içinde yürüyen bantları ultraviyole ışınlarıyla kontrol altında tutuyoruz. Vardiya değişimi sonrasında üretim alanlarının ve kullanılan tüm ekipmanların, uluslararası deneyime sahip, anlaşmalı temizlik firması tarafından bir sonraki üretim için hazırlanmasını sağlıyoruz. Üretim alanına girmeden önce dezenfeksiyon ünitesinde tüm personelimizin baştan aşağı dezenfekte olmasını sağlıyoruz. Bu işlem yapılmadan, üretim alanına giden turnikelerimiz girişe kesinlikle izin vermiyor. İşte hijyene bu kadar önem veriyoruz.
Teknoloji: Tesisin her alanında, üretimin her aşamasında yüksek teknolojiye sahip ürün ve hizmetlerden faydalanıyoruz. Paketlemeye hazır hale gelen ürünlerimizi M.A.P ve vakum teknolojisi ile paketliyoruz. Bu sayede ilk günkü tazeliğin, raf ömrü boyunca korunmasını sağlıyoruz. Tesisimizin mal kabul noktasındaki robotik kollardan, özel fermantasyon ve pişirme kabinlerine; yüksek hızlı dilimleme makinelerinden, çok kefeli hassas terazilere kadar teknolojinin bize sağladığı tüm imkanlardan yararlanıyoruz.
Kalite: Yüksek teknoloji ve titizliğin birleşimiyle ortaya çıkan Maret lezzetlerini sizlere ulaştırmak için özenle çalışıyoruz. Ürünlerimizin, laboratuvarlarda duyusal, mikrobiyolojik ve kimyasal analizlerle sürekli kontrol edilmesini sağlıyoruz.
Her adımda şeffaflığı tercih ediyoruz: Kalite, hijyen ve global standartlarda uluslararası geçerliliği bulunan GFSI onaylı sertifikalarımızı inceleyebilirsiniz.