Bol Etli Omlet (1 kişilik)
  • 2 yumurta
  • 50 gr kaşar peyniri, rendelenmiş
  • 50 gr Maret Pratik Macar Salam, doğranmış
  • 50 gr Maret Pratik Hindi Salam, doğranmış
  • 50 gr Maret Pratik Hindi Füme, doğranmış
  • Tuz, karabiber
  • Tereyağ

Yumurtalar, bir kaseye kırılıp birlikte çırpılır. Rendelenmiş kaşar peyniri yumurta karışımına eklenir. Karışım tuz ve karabiberle tatlandırılır. Tavaya bir parça daha tereyağ konup kızdırılır. Yumurta karışımı dökülüp kenarlara eşit şekilde yayılır. Omletin üstü tam katılaşmadan, doğranmış Maret Pratik Macar Salam, Maret Pratik Hindi Salam ve Maret Pratik Hindi Füme dilimleri omletin üzerine serpiştirilir. Omletin yarısı diğer yarısının üzerine doğru kıvrılarak omletin pişme süreci tamamlanır.

Facebook'ta paylaş - Yazdır